Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a vibračnou doskou

Pridať medzi obľúbené

11,224.97

Na sklade

Množstevné zľavy

Počet kusov
Cena
<2
11,224.97
2 - 5
11,000.47
6 - 10
10,888.22
11+
10,663.72
× Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a vibračnou doskou
  • Doprava zadarmo od 500 €

Chcete nakupovať na splátky?

Vypočítajte si výšku splátok v našej splátkovej kalkulačke.

Premeňte svoju čokoládovú výrobu na umelecké dielo s týmto talianskym profesionálnym zariadením

Odhaľte dokonalosť v každej čokoládovej kreácii s naším špičkovým temperovacím zariadením. Ideálne pre zmrzlinárne a cukrárne, tento stroj zaručuje, že čokoláda zostane v tekutom stave s bezchybne kryštálovým spojením. Vďaka dotykovej obrazovke a úsporným programom pre všetky druhy čokolády, je tento prístroj intuitívny na ovládanie.

Pohodlie počas používania zvyšuje elektronický nožný spínač na dávkovanie presného množstva čokolády do formičiek. Vibračná doska zabezpečí perfektnú konzistenciu. Dopravníková skrutka vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a konštrukcia z vysoko kvalitných materiálov zaisťujú dlhú životnosť a hygienické štandardy.

Výhody a parametre:

  • Vysoká kapacita čokolády: 12 kg
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými normami
  • Výkon: 2,50 kW
  • Elektrické pripojenie: 220V
  • Vonkajšie rozmery: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm
  • Vibračná doska: 800 mm x 340 mm x 80 mm
  • CE certifikácia a materiály podľa európskych potravinových štandardov

Ďalšie informácie

Rozmery 224 cm
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: STGIC12#VP

Naposledy zobrazené produkty