Premeňte svoju čokoládovú výrobu na umelecké dielo s týmto talianskym profesionálnym zariadením
Odhaľte dokonalosť v každej čokoládovej kreácii s naším špičkovým temperovacím zariadením. Ideálne pre zmrzlinárne a cukrárne, tento stroj zaručuje, že čokoláda zostane v tekutom stave s bezchybne kryštálovým spojením. Vďaka dotykovej obrazovke a úsporným programom pre všetky druhy čokolády, je tento prístroj intuitívny na ovládanie.
Pohodlie počas používania zvyšuje elektronický nožný spínač na dávkovanie presného množstva čokolády do formičiek. Vibračná doska zabezpečí perfektnú konzistenciu. Dopravníková skrutka vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a konštrukcia z vysoko kvalitných materiálov zaisťujú dlhú životnosť a hygienické štandardy.
Výhody a parametre:
- Vysoká kapacita čokolády: 12 kg
- Jednoduché čistenie a údržba
- Vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými normami
- Výkon: 2,50 kW
- Elektrické pripojenie: 220V
- Vonkajšie rozmery: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm
- Vibračná doska: 800 mm x 340 mm x 80 mm
- CE certifikácia a materiály podľa európskych potravinových štandardov
Ďalšie informácie
Rozmery | 224 cm |
---|
Katalógové číslo: STGIC12#VP