Vitajte vo svete dokonalosti v práci s čokoládou! Predstavujeme vám ChocoMaster, špičkový temperovací stroj na čokoládu vyrobený v Taliansku, ktorý je ideálny pre cukrárne, zmrzlinárne a profesionálne aplikácie všade tam, kde je kvalita na prvom mieste. S týmto zariadením dokážete udržať čokoládu v ideálnom tekutom stave s dokonalým kryštálovým spojením, dokonca aj pri intenzívnej výrobe. Jeho technológia dotykovej obrazovky a dopravníková skrutka z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú jednoduché a presné ovládanie. Doplnené elektronickým nožným spínačom, môžete dávkovať presné množstvo čokolády priamo do formičiek. S úspornými programami a pohotovostným režimom je ChocoMaster nielen efektívny, ale aj ekologicky šetrný. A jeho jednoduché čistenie znamená, že sa môžete sústrediť na to, čo je najdôležitejšie – tvorbu lahodných čokoládových dobrôt!
Hlavné výhody a parametre:
- Kapacita čokolády: 24 kg
- Hľuzovková stuha a vibračná trepacia mriežka pre dokonalé dokončenie produktov
- Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ pre dlhú životnosť a hygienu
- Rozmery: 1050 x 900 x 1540 mm; priemer otočného taniera 800 mm
- Výkon temperovacieho stroja: 3 kW; hľuzovková stuha: 0,24 kW
- Napätie: 220 voltov, frekvencia: 50 Hz
- Chladiaca kvapalina: R 452 A
- Hmotnosť produktu: 212 kg
- Vyrobené v súlade s hygienickými a bezpečnostnými predpismi, s CE označením
Atraktívne vlastnosti:
- Jemne pokrytá spodná časť hľuzoviek vďaka valčeku
- Otočný tanier pre precízne dokončovanie čokoládových kreácií
- Ideálne pre aplikácie v profesionálnych kuchyniach a cukrárňach
S ChocoMasterom získa vaša čokoládová výroba nový rozmer!
Katalógové číslo: STGIC24#TBSTGIC123