Objavte dokonalosť japonského umenia s kuchárskym nožom MIYABI Gyutoh, ktorý prinesie nový rozmer do vašej kuchyne. S čepeľou vyrobenou z viacvrstvovej nerezovej ocele CRYODUR®, tento nôž dodáva výnimočnú ostrú presnosť a flexibilitu. V srdci jeho čepele sa nachádza prášková oceľ MicroCarbide MC63, obklopená 100 vrstvami ocele pre tvrdosť okolo 63 Rockwellov. Každý kúsok je majstrovsky ručne brúsený a ostrený do Honbazuke štandardu s uhlom 9,5° až 12°, čo zaručuje bezkonkurenčnú ostrosť.
S nádhernou tradičnou brežovou rukoväťou v tvare „D“, poskytuje MIYABI Gyutoh nie len esteticky príťažlivý dizajn, ale aj optimálnu rovnováhu a jednoduché krájanie bez únavy. Vychádza z bohatých tradícií japonského mesta Seki, kde sa krásne japonské nože rodia spojením histórie a moderného dizajnu.
Hlavné Výhody a Technické Parametre:
- Vyrobené v Japonsku: Oblasť Seki, známa pre svoju tradíciu vo výrobe mečov a nožov.
- Prevratná Čepeľ: Čepeľ z 100-vrstvovej damaskovej ocele s jadrom MC63 pre maximálnu trvácnosť a ostrosť.
- Unikátne Honbazuke Ostrenie: Ručne brúsené pre dokonalé krájanie.
- Elegancia a Funkčnosť: Brezová rukoväť pre stabilitu a elegantná koncovka.
- Viacúčelové Využitie: Ideálne pre mäso, zeleninu a ryby.
- CE Certifikácia: Vyrobené v súlade s európskymi hygienickými normami.
Technické Špecifikácie:
- Dĺžka Produkta: 376 mm
- Dĺžka Čepele: 240 mm
- Hrúbka Čepele: 2 mm
- Dĺžka Rukoväte: 138 mm
- Materiál: Damasková oceľ MC63
- Tvrdosť Čepele: 62 – 64 HRC
- Hmotnosť: 0,60 kg
Katalógové číslo: 1002011